Кафе машини за еспресо

 

Кафемашини и автомати за еспресо от Caffe CARRARO

Разполагаме с богата гама от машини и съоръжения за приготвяне на еспресо кафе. Всички предлагани от нас машини се предоставят за ползване на нашите клиенти. Повече информация относно ползването на машините можете да получите на телефон 02 829 0229 или като изпратите запитване с ваш контакт на e-mail info@caffecarraro.bg.

Запознайте се с различните групи кафемашини по-долу:

 

Carraro_professional_espresso_machinesПрофесионални кафемашини за еспресо

Предлагаме професионални кафе машини за еспресо с една, две и три групи. Машините са подходящи за заведения, ресторанти, кафетерии, сладкарници и др. Разберете повече за нашите професионални кафе машини.

 

Carraro_hot_drinks_machinesКафе машини за еспресо и млечни напитки

Кафе машини, работещи с кафе на зърна и два/три инстантни разтворими продукта. Така с едно съоръжение получавате висококачествено еспресо кафе и богат асортимент от млечни напитки: капучино, мляко с какао, горещ шоколад, 3 in 1, чай. Вижте различните модели машини за еспресо кафе и топли напитки.

 

Carraro_coffee_machine_GagiiaАвтоматични кафе машини – роботи за еспресо

Автоматичните еспресо машини (често наричани “роботи”), които Caffe CARRARO предлага у нас съчетават в себе си стилен дизайн, надеждност, бързина и удобство на работа. Роботите са нови и втора употреба. Разберете повече за предлаганите от нас еспресо роботи.

 

coffee_grinders_carraroКафемелачки за еспресо

В допълнение към предоставяните професионални еспресо машини разполагаме с богато портфолио от кафе мелачки. Кафемелачките са с различен  капацитет на бункера за кафе, с механичен или електронен дозатор. Запознайте се с нашите кафемелачки.

 

 

Carraro_vending_machinesВендинг автомати с Caffe CARRARO

Caffe CARRARO ви предлага перфектно еспресо на работното място чрез нашите вендинг машини за кафе.

 

coffee-machines-service2Сервиз на кафе машини

За клиентите на Caffe CARRARO е осигурен безплатен сервиз за предоставеното оборудване. Разберете повече за работата на нашия сервиз за кафе машини.

 

 

 

Информация за всички модели еспресо машини можете да получите на телефон 02 829 0229 или като отправите запитване на e-mail info@caffecarraro.bg.

 

Comments are closed.