Кафе машини

 

Кафе машини и автомати от Caffe CARRARO

Всички предлагани от Caffe CARRARO машини се предоставят за безплатно ползване на нашите клиенти. Запознайте се с различните модели по-долу:

 

Carraro_professional_espresso_machinesПрофесионални еспресо машини

Предлагаме професионални машини за кафе с една, две и три групи. Машините са подходящи за заведения, ресторанти, кафетерии, сладкарници и др. Разберете повече за нашите професионални кафе машини.

 

Carraro_hot_drinks_machinesКафе машини за еспресо и млечни напитки

Кафе машини, работещи с кафе на зърна и два/три инстантни разтворими продукта. Така с едно съоръжение получавате висококачествено еспресо кафе и богат асортимент от млечни напитки: капучино, мляко с какао, горещ шоколад, NESCAFE 3 in 1, чай. Вижте различните модели машини за кафе и топли напитки.

 

Carraro_coffee_machine_GagiiaАвтоматични кафе машини – роботи

Автоматичните еспресо машини (често наричани “роботи”), които Caffe CARRARO предлага у нас съчетават в себе си стилен дизайн, надеждност, бързина и удобство на работа. Разберете повече за предлаганите от нас еспресо роботи.

 

coffee_grinders_carraroКафемелачки

В допълнение към предоставяните професионални еспресо машини разполагаме с богато портфолио от кафе мелачки. Кафемелачките са с различен  капацитет на бункера за кафе, с механичен или електронен дозатор. Запознайте се с нашите кафемелачки.

 

 

Carraro_vending_machinesВендинг автомати с Caffe CARRARO

Caffe CARRARO ви предлага перфектно еспресо на работното място чрез нашите вендинг машини за кафе.

 

coffee-machines-service2Сервиз на кафе машини

За клиентите на Caffe CARRARO е осигурен безплатен сервиз за предоставеното оборудване. Разберете повече за работата на нашия сервиз за кафе машини.

 

 

 

Информация за всички модели еспресо машини можете да получите на телефон 02 829 0229 или като отправите запитване на e-mail info@caffecarraro.bg.

 

Comments are closed.