B2B ОНЛАЙН МАГАЗИНИ

Опитът на STENIK в B2B онлайн търговията

В STENIK много пъти сме излизали отвъд B2C онлайн търговията и сме създавали решения, които да отговарят на твърде различните B2B нужди. Имаме готов отговор за всички фунционалности, за които сте си задавали въпрос, дали могат да бъдат програмно реализирани, за да улеснят Вашия business-to-business процес.

Често се налага да консултираме клиентите си за B2B възможностите на една онлайн платформа и как тя може да промени и улесни работата с Вашите партньори. Ще се радваме да помогнем и на Вашите индивидуални нужди, независимо от бранша, в който работите.

Magento за изработка на B2B онлайн магазин

За изработката на B2B интернет магазини в STENIK използваме eCommerce платформата Magento. Нейната мощна структура, функционалност и възможност за надграждане я правят изключително подходяща за създаване не само на интернет магазини за крайни клиенти, а и B2B решения. Magento се оказва ключов партньор за успеха на много наши клиенти, а в STENIK сме тясно специализирани в Magento разработката и разполагаме със солиден екип от сертифицирани Magento програмисти.

Възможности на един B2B интернет магазин от STENIK

сички реализирани B2B проекти на STENIK се отличават с пълна интеграция и синхронизация между онлайн магазина и ERP софтуера на клиента (продукти, цени, клиенти, поръчки, фактуриране), индивидуални ценови листи и профили за дистрибуторите, улеснени процеси за групови поръчки и плащане и сигурна работа в защитена сървърна среда.

Имате още въпроси за B2B онлайн магазини?

Свържете се с консултант от STENIK и научете повече за създаване на B2B онлайн магазин за Вашия бизнес.

Научавайте първи за актуални промоции! Запишете се за нашия онлайн бюлетин!