Социални мрежи

SEO

В последните 10 години SEO-то се промени драстично, като от самостоятелен елемент се превърна в незаменима част от целия онлайн маркетинг. Няма как да се прави успешно SEO без цялостен онлайн маркетинг. Както и няма как интернет маркетингът да е успешен, ако не е заложено добро SEO за онлайн магазина или уеб сайта.

Прочетете повече подробности за услугата оптимизация за Google (SEO).

 

MailChimp

В STENIK използваме MailChimp за ефективен e-mail маркетинг за нашите клиенти. Имаме уменията да използваме всички функции за напреднали в MailChimp:

създаваме пълна интеграция с постоянна синхронизация в реално време на потребители и техните данни между онлайн магазина или уеб сайта и MailChimp акаунта на клиента;
интегрираме eCommerce 360 и Event Tracking от MailChimp, които позволяват да се изпращат таргетирани newsletter кампании, съобразени с поведението и покупките на потребителите;
използваме умело автоматизираните e-mail кампании в MailChimp;
консултираме клиентите си как най-добре да използват e-mail известяването за забравена кошница, подсещане за пазаруване или wishlist, напомняне за оставяне на коментар след покупка, абониране за бюлетин със спечелване на промо код за отстъпка.
Препоръчваме горещо софтуера за мейл маркетинг MailChimp и ще се радваме да Ви съдействаме с неговата интеграция във Вашия онлайн магазин или уеб сайт и обучение за ползване.

Афилиейт маркетинг

Афилиейт маркетингът не е много популярен сред българските онлайн търговци и голяма част от тях не са пробвали неговата ефективност. Благодарение на него може да рекламирате продукти от Вашия онлайн магазин в десетки други сайтове, като при продажба Вие заплащате комисионна след успешно доставяне на поръчката. Често affiliate маркетингът излиза доста по-изгодно от Facebook или Google реклама.

В STENIK имаме контакт с всички афилиейт мрежи в България, Румъния и Гърция, като можем да разработим продуктови фийдове за всяка една рекламна мрежа и да интегрираме Вашия интернет магазин с нея.

Анализ през Google Analytics

Онлайн търговията е предпочитана от много търговци, тъй като с точност може да бъде измерен ефекта на кампаниите. От STENIK предлагаме на нашите клиенти Google Analytics обучение, което ще им помогне прецизно да следят коя кампания е успешна, коя кампания е голям разход и да оптимизират рекламите, за да постигнат най-добри резултати.

Съветът от STENIK е да използвате Google Analytics не само за следене на посещенията във Вашия онлайн магазин или уеб сайт, а да проследявате всички поведенчески фактори на потребителите.

Научавайте първи за актуални промоции! Запишете се за нашия онлайн бюлетин!