Сервиз

Сервизно обслужване на техниката, предоставена от Caffe CARRARO

За клиентите на Caffe CARRARO е осигурено безплатно техническо и сервизно обслужване на предоставената техника. Техническото обслужване включва изброените по-долу дейности.

Монтаж, настройка и обучение

Монтажът на техниката се осъществява в удобен за клиента момент, включително и извън работното му време. При монтажа се извършва финна настройка на всички технически параметри на еспресо машината и мелачката, съобразно специфичните изисквания на избрания клас Caffe CARRARO. Всички монтажи се извършват в присъствието на търговски представител и старши техник.

Планови (превантивни) посещения

Качеството на напитките се следи на седмична база от нашите търговски представители при регулярните им визити. В допълнение към това, на база продажбите на всеки обект и съдържанието на варовик във водата в съответния район, се изработва график за профилактични посещения на обекта от специализиран технически персонал.

Сервизни събития (аварии)

В случай на повреда на предоставеното оборудване реагираме в рамките на няколко работни часа, включително през почивните дни и националните празници.

За повече информация относно осигуряваното от нас техническо обслужване позвънете на телефон 0700 30 130 или направете запитване.

Изпратете запитване

 

Научавайте първи за актуални промоции! Запишете се за нашия онлайн бюлетин!